Home » SALE

Tkdressmode aanbiedingen!!! tot 80% korting 

Wij gaan stoppen met dames kleding, schoenen, sieraden, accessoires, handtassen vandaar dat wij deze artikelen in de aanbieding doen tot 80% korting

voortaan gaan wij alleen verder met Takchita's jurken , Kaftan jurken, kimono's, Tunieken, Abayas, traditionele Marokkaanse kleding en feest riemen. 

Wilt u de mooiste Takchita | Kaftan Jurk hebben?

Kijk dan op pagina takchita | kaftan om direct te bestellen. Staat je maat er niet tussen aarzel dan niet, en geef je maat en artikelnummer door via het BESTELFORMULIER op pagina DESIGN & MAKE.

Cadeau bonnen van TKdressmode

Niet te vergeten je kan zelfs bij TKdressmode een cadeaubon kopen en direct door ons gratis laten verzenden naar degene aan wie je de cadeaubon als cadeau wilt geven. Je kan er voor kiezen om een tekstveld mee te sturen en/of een bestand aan toevoegen. Wij zullen deze dan in een mooie envelop en op een chique manier verzenden naar de ontvanger. Dus Voor die extraatjes en de verzending betaald u helemaal niks. Vergeet niet deze mogelijkheid en optie te onthouden en te verspreiden onder je sociale contacten. Je zal ze er een plezier mee doen.


Help ons de website te delen.

 

TK dressmode wilt graag veel voor jullie betekenen. Daarom streven wij ernaar om u op de beste mogelijke manier de beste service te verlenen. Wij vragen u ons te liken en onze webpage te delen onder u vrienden, kennissen, collega’s en Social media contacten. Via onze platform houden wij veel in de gaten, wij hebben een database die op alle social media websites positieve feedbacks automatisch koppelt aan accounts van onze klanten. Mocht je naam er boven uit springen dan krijg je flinke cadeau bonnen van ons gratis toegestuurd op je account. AANMELDEN ACCOUNT BIJ TK DRESSMODE.Meld je aan voor een account bij TKdressmode.

voordelen hiervan:

  • Detail van iedere bestelling bekijken
  • De status van iedere bestelling zien (in behandeling, betaald, verzonden)
  • Facturen van je  bestellingen downloaden
  • Track & Trace informatie van een bestelling inzien


Bent u tevreden met onze aanbod en onze service?

Hoeveel sterren geef je TK dressmode. 

Rating: 5 sterren
1 stem