Kaftan's & Takchita's » 14 dagen recht op retour

Voorwaarden retourneren

Alle goederen die vooraf zijn afgerekend kunnen gedurende 14 dagen aan ons worden geretourneerd. Dit is mogelijk indien de artikelen ongedragen zijn, in originele staat en voorzien zijn van de originele labels.

Als je op rekening hebt besteld en nog niet hebt betaald zijn dit 7 dagen.

Voor artikelen in de uitverkoop gelden dezelfde retour voorwaarden.

Het passen van artikelen is uiteraard toegestaan. Wij raden je daarom aan de schoenen op zachte oppervlakken (bijv. tapijt) te passen en uit te proberen. Labels en etiketten mogen uitsluitend verwijderd worden indien dit het passen en beoordelen van het artikel verhindert. Indien je het artikel wilt retourneren, zorg ervoor dat je het artikel niet vies maakt en in de originele staat en fabrieksverpakking naar ons terugstuurt.

  • De kaftans en takchita's die wij direct te koop aanbieden, ( pagina takchita/kaftan jurken) dus niet op aanvraag gemaakt. mogen binnen 14 dagen retour terug. Bij deze product geld dat uw zelf betaald voor de retour kosten en bij u krijgt een tegoedbon terug, geen geld. Alleen wanneer wij zeker zijn dat de takchita en kaftan niet is gedragen. U kunt ook in de winkel de takchita en kaftan komen ruilen. Alle andere producten op de website mogen gratis geretourneerd worden. Wij letten dan wel heel erg strikt op of het artikel gedragen is, beschadigd is. zie hiervoor algemene voorwaarden ( retouren in de footer website)
  • Alle andere producten die wij aanbieden behalve hieronder aangegeven producten mogen binnen7 dagen en of 14 dagen ( zie hierboven) retour terug gestuurd worden

Er zijn een aantal artikelen waarbij wij je verzoeken deze uit hygiënische overwegingen niet te retourneren.

  • Ondergoed
  • Badkleding
  • Piercings en oorringen

Er zijn ook twee andere artikelen die wij niet terug nemen, ten zij.

  • Op aanvraag hand gemaakte Takchita's, ( pagina takchita kaftan 207 modellen) ten zij artikel meer dan 10 procent afwijkt dan op de afbeelding aangegeven product, en ten zij wij een verkeerde maat, kleur, model hebben geleverd, tenzij het artikel met schade is aangeleverd.( wij maken altijd foto's wanneer wij ze versturen) ten alle tijden wanneer wij toch besluiten de jurk terug te nemen geven wij u de mogelijkheid om alsnog de juiste jurk voor uw te laten maken of anders een tegoedbon. Wij geven bij jurken nooit geld terug maar een cadeau/tegoed bon.

Wij bieden voor Takchita en Kaftan de mogelijkheid om deze bij ons op locatie te komen passen, en u zelf door ons op te laten meten.

Mocht je geen Tkdressmode doos meer in je bezit hebben dan kun je ook een andere doos gebruiken, mits het retourdocument goed zichtbaar is.